In dialog cu Carmen Galin

Un moment pe care l-am asteptat cu nerabdare – intalnirea de la TIFF cu Carmen Galin! Trebuie sa ii multumesc Oanei Giurgiu pentru ca nu a uitat cat de tare imi place Carmen Galin si pentru faptul ca a facut posibil acest interviu!

Un video semnat Emil Costrut

Tschuss!

 

3 Comments
  1. O tema interesanta pentru un film romanesc s-ar putea construi dupa cartea “A dangerous superstition”, a lui Larken Rose. Sau poate o colectie de moda pe tema asta? 🙂
    Ma bucur mult ca am deschis ochii spre site-ul tau, uite cum imi amintesc de copilarie, fara sa ma mai victimizez. 🙂 Amintiri cu parfum de soc.:))

  2. Ce frumos, ce stare de bine m-a cuprins urmarind acest interviu! D-na Carmen Galin, aceeasi prezenta solara! D-le Maurice Munteanu, felicitari!

  3. E superba, minunata, talentata. Un joc modern, un om extraordinar, un chip cu totul special, exotic, out-of the-box. Nascuta pentru cinema.
    Merita premiul asta demuuuult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE